Onze Chef’s

Dave Heyninck
Dave Heyninck
Gekend in het BBQ wereldje als mede sterkhouder van BBQ team Laurentius.
Verschillende nationale en internationale titels staan ondertussen op hun palmares in het KCBS wereldje.
Dave en hun team Laurentius zijn ook de bezielers en oprichters van de BBQ kampioenschap van het Waasland en Belgisch kampioenschap Culinair.

– Belgisch kampioen varkenskroon
– Belgisch kampioen Culinair BBQ
– Nederlands kampioen Culinair
– Grand Champion in Nederland KCBS
– Vice World Champion Brisket in Ierland
– Tweede plaats in de VS bij “ The Jack “ meest prestigieuze BBQ wedstrijd in de wereld in de categorie “ cooking from the homeland “

Andy Schoemaker
Andy Schoemaker
Oprichter en medebezieler van de “ Broil King Cooking School “ … geeft meerdere keren per maand workshops gaande van thema’s “ start tot BBQ” tot pizza’s op de BBQ.
Daarnaast heeft Andy ook zijn BBQ team “ de BBQ Brothers “ … zij verzorgen uw feest op evenementen of feestjes.
Michael De Hantsetters
Michael De Hantsetters
Heeft gestudeerd aan “ Ter Groene Poorte “ in Brugge en geeft nu voornamelijk les in diverse kokscholen, hij is ook de coach van Nick en Kevin de heren die op open vuren de grillmasters 2018 hebben gewonnen. Michael is ook al jaren demo kok bij Ofyr en kent als geen ander het werken met open vuren. Gepassioneerd BBQ’er en gerespecteerde kok.

Gewerkt bij

– De Karmeliet bij Geert Van Hecke
– The Jane bij Sergio Herman
– ’t Zilte bij Viki Geunes
– Likoké bij Piet Huysentruyt
– Food and Passion – Seppe Nobels
– Sea Grill – Yves Mattagne
– Chez Bru – Wout Bru

Tom De Jaeger
Tom De Jaeger
Sinds 2008 de drijvende kracht achter BBQ team Five Q, draaien al jaren mee op het hoogste niveau.
Tom heeft zijn koksopleiding gevolgd in “ Ter Groene Poorte “ heeft dan via via een tijd als beenhouwer gewerkt om uiteindelijk terecht te komen in zijn Culinair vis traiteur zaak.
Als het over vis en visbereidingen gaat is Tom De Jaeger het aanspreekpunt in ons Culinair wereldje.

– Belgisch kampioen vis en groenten
– 3 x Belgisch kampioen BBQ
– 2 x Nederlands kampioen BBQ
– 2 x vice Europees kampioen
– Winner Tony stone 1 e editie

Eddy Van Den Langenbergh
Eddy Van Den Langenbergh
Deze freelance kok is al meerdere keren met zeer veel succes ingezet bij verschillende workshops bij Horta. Eddy is een zéér ervaren kok die een enorme waaier van kennis heeft als het over koken en BBQ’en gaat. De passie die hij weet te brengen heeft al menig liefhebber laten verder dromen naar culinaire hoogstandjes. Eddy is jaren de verantwoordelijke catering geweest bij de VRT.

– Belgisch kampioen geweest met Xaverius
– Mastercook of Belgium
– Voedingsmiddelen technoloog
– Een van de pioniers van Green Egg bij Felix Alen
– Demokok Outdoorchef, Grandhall en Oklahoma